تبلیغات
جدید
این محصول در انبار موجود نیست
تاریخ در دسترس بودن:
Huawei Ascend G620S
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
طراحی و ساخت
با نمایشگر 5 اینچی که هوآوی برای اسند G620S در نظر گرفته، نباید از آن یک گوشی با ابعاد بزرگ را انتظار داشت. این دستگاه ابعادی به طول 143 و عرض 72 میلیمتر دارد که به نظر نمیرسد کار با آن چندان سخت باشد. اما مطمئنا تایپ یکدستی با این گوشی کار سختی خواهد بود؛ مگر اینکه به صورت غیرطبیعی انگشتان شست بلندی داشته باشید. در اینگونه موارد، استفاده از دستدوم برای راحتی بیشتر به کاربران توصیه میشود. G620S ضخامت زیادی ندارد (8.3 میلیمتر) و هنگام گذاشتن این گوشی در جیب شلوارتان، برآمدگی زیادی را احساس نخواهید کرد. تمام بدنهی اسند G620S از پلاستیک ساخته شده و قاب پشتی آن بافتدار است که آن را بسیار شبیه به چرم کرده است؛ اما جنس بدنهی این گوشی بهگونهای است که هرگز فریب چرم بودن آن را نخواهید خورد. در مجموع باید گفت که از در دست گرفتن و کار با G620S احساس خوبی خواهید داشت؛ اما هرگز مرغوبیت و لوکس بودن پرچمداران اچتیسی نظیر وان M8 را احساس نخواهید کرد. این گوشی در دو رنگ سفید و مشکی راهی بازارهای جهانی شده است که رنگ سفید آن زیباتر به نظر میرسد. قاب پشتی این گوشی تعویضشدنی است. در زیر آن، یک باتری لیتیوم پلیمری قرار گرفته و در کنار آن، شیار میکرو سیم و microSD (برای افزایش حافظهی داخلی) تعبیه شده است.
نمایشگر
هوآوی اسند G620S به یک نمایشگر بزرگ 5 اینچی از نوع LCD مجهز شده است و وضوح تصویر HD معادل با 720 ×1280 پیکسل را به نمایش میگذارد. تکنولوژی IPS به کار گرفتهشده برای نمایشگر این گوشی، مزایای فراوانی به همراه داشته است؛ از کیفیت تصاویر مطلوب گرفته تا زوایای دید گسترده. همچنین رزولوشن HD نمایشگر این گوشی سبب میشود کاربران بتوانند متون کوچک را (با زوم کردن) بهراحتی بخوانند. اما مشکل اصلی نمایشگر این گوشی به کیفیت تصاویر آن برمیگردد. نمایشگر گوشی G620S دارای کنتراست 692:1 است که با این میزان از بسیاری از گوشیهای هوشمند همقیمت خود پایینتر است. بهعنوان مثال، گوشی سونی اکسپریا E3 دارای کنتراست 860:1 است که طبیعیتر از G620S به نظر میرسد. همچنین اکثر رنگهای بهنمایشدرآمده در این گوشی، دارای درجهی اشباع زیادی هستند و تنها برخی از رنگهای آن، نظیر خاکستری به صورت طبیعی و بدون اشباع زیاد به نمایش در میآیند. علاوه بر این، نمایشگر اسند G620S بهاندازهی رقیبان همقیمت خود روشن نیست؛ پس نباید از نمایشگر این گوشی انتظار داشت تا در محیطهای بیرونی (زیر تابش نور خورشید) عملکردی بینقص داشته باشد. در طرف مقابل، نمایشگر G620S جذابیتهایی دارد که باعث میشود کاربران از داشتن چنین نمایشگری به وجد آیند. نمایشگر G620S جزو معدود نمایشگرهای تلفن همراه است که زمان پاسخگویی سریعی دارد. زمان پاسخگویی نمایشگر این گوشی حدودا 35 میلیثانیه (ms) است. همچنین حرکات و انیمیشنها در این گوشی کاملا روان اجرا میشوند.
دوربین
با حسگر 8 مگاپیکسلی دوربین اصلی G620S، این گوشی دیگر جایی در جمع برترین دوربینهای گوشیهای هوشمند نخواهد داشت. این در حالی است که هنوز، اندک گوشیهای هوشمندی به چشم میخورند که با وجود رزولوشن پایین دوربین اصلیشان، میتوانند عکسهای بینظیری ثبت کنند و این موضوع در مورد دوربین G620S صدق نمیکند. رنگ تصاویر گرفتهشده با دوربین اصلی این گوشی، حتی در شرایط نوری بهینه و ایدهآل، چندان مناسب به نظر نمیرسد و رنگها کمی با واقعیت فاصله دارد؛ اما جزئیات تصاویر گرفتهشده با دوربین اصلی G620S قابلقبول است. همچنین رنگ LED دوربین اصلی این گوشی به زرد متمایل است و در صورت استفاده از این فلاش در شرایط نوری نامناسب، رنگ تصاویر افراد کمی به زرد متمایل خواهد بود و به افراد بیمار شبیه خواهند شد. در بالای نمایشگر این گوشی، یک دوربین 2 مگاپیکسلی قرار گرفته که با ویژگیهای قابلتوجهی همراه شده است. قابلیت Audio note(برای گذاشتن صدا روی تصویر سلفی)، Watermark(نشانهای مخصوص روی عکس گرفتهشده)، فیلترهای گوناگون و چند ویژگی مفید دیگر برای دوربین سلفی این گوشی در نظر گرفته شده است که میتواند چهرهی کاربران را در هنگام عکس سلفی، جذابتر از حالت واقعی کند.
سختافزار و باتری
در سال 2014 میلادی، تعداد زیادی از سازندههای تلفن همراه از تراشهی اسنپدراگون 400 (ساخت شرکت کوالکام) در گوشیهای میانردهی خود استفاده کردند. از این بین میتوان به گوشیهای موفقی چون الجی G2 مینی و موتورولا موتو G اشاره کرد. حال در سال 2015، این تراشه جای خود را به تراشهی جدید و تازهنفس اسنپدراگون 410 داده است که مهمترین ویژگی آن، پشتیبانی از شبکهی پرسرعت 4G و 64 بیتی بودن است. شرکت هوآوی هم در این محصول میانردهی خود، تراشهی اسنپدراگون 410 را به کار برده است. در این تراشه از یک پردازندهی چهار هستهای با سرعت 1.2 گیگاهرتز و رم یک گیگابایتی استفاده شده است. بهکارگیری این مجموعهی سختافزاری برای اسند G620S سبب شده این گوشی در اجرای اکثر برنامههای روزمره عملکرد نسبتا روانی داشته باشد. G620S توانست در بنچمارک ترکیبی و قابلاعتماد AnTuTu نمرهی 19724 را کسب کند و تقریبا عملکردی مشابه ایسوس زنفون 5 داشته باشد. این روزها سازندههای تلفن همراه، برای گوشیهای میانردهی خود تنها هشت گیگابایت حافظهی داخلی به کار میبرند که تقریبا نیمی از آن را برنامههای از پیش نصبشده و سیستمعامل اشغال میکند. هوآوی هم نخواسته در این زمینه متفاوت از رقیبان خود عمل کند و در این گوشی به همان هشت گیگابایت حافظهی داخلی بسنده کرده است؛ بنابراین دست کاربران در نصب برنامهها و بازیهای گوناگون در این گوشی تا حدودی بسته خواهد بود. علاوه بر این، کاربران میتوانند با استفاده از کارت حافظهی microSD برای افزایش حافظهی این گوشی اقدام کنند. در زیر قاب پشتی این گوشی، یک باتری لیتیوم پلیمری تعبیه شده که ظرفیتی معادل با 2000 میلیآمپر ساعت دارد و کاربر قادر به تعویض آن نیست. این محصول همچون سایر گوشیهای میانردهی بازار میتواند به طور متوسط، تا یک روز، شارژ نگه دارد. گفتنی است که میزان شارژدهی تلفنهای همراه، رابطهی مستقیمی با میزان استفادهی کاربران از آن دارد و ممکن است میزان شارژدهی این گوشی بیشتر یا کمتر از مقدار گفتهشده باشد.
سیستمعامل و نرمافزار
اندروید نسخهی 4.4.4 (کیت کت) برای این گوشی در نظر گرفته شده است. هوآوی به وسیلهی رابط کاربری اختصاصی خود به نام Emotion UI 2.3، تغییرات زیادی در ظاهر سیستمعامل این گوشی به وجود آورده است. در واقع بیشتر تغییرات، به رابط کاربری آن مربوط میشود؛ اما همانطورکه میدانید، اصلیترین و بزرگترین ضعف رابط کاربری گوشیهای هوآوی، نبود منوی برنامههاست (App Drawer) که در این گوشی هم به چشم میخورد؛ بدین صورت که تمام برنامهها و ویجتها، روی صفحات زیاد هوم اسکرین، نصب خواهند شد. علت اصلی نارضایتی ما از این نوع چینش و آرایش، بههمریختگی و درهمبودن برنامهها و ویجتهاست؛ اما کاربران زیادی در دنیا وجود دارند که از این نوع طرح استقبال میکنند که باید به آنها احترام گذاشت. در مجموع، این موضوع امری کاملا سلیقهای است و نمیتوان نسخهای کلی برای خوب یا بد بودن آن پیچید. در مجموع اگر تاکنون این فرصت را نداشتهاید تا با محیط سیستمعامل گوشیهای هوآوی کار کنید، به شما پیشنهاد میکنیم با یکی از آنها در فروشگاهها و نمایندگیهای هوآوی کار کنید. اما یکی از حالتهای مفید و کاربردی به کار بردهشده در رابط کاربری Emotion UI، «حالت اساسی» (Basic mode) نام دارد. در این حالت، تنها برخی قابلیتهای اساسی مانند تماس، پیام و مروگر اینترنت آورده شده که در ابعاد بزرگ طراحی شدهاند. اگر قصد دارید برای یکی از عزیزان و دوستان خود که چندان از کار با گوشیهای هوشمند سردرنمیآورد و از کار با تکنولوژی هراس دارد، تلفنی هوشمند خریداری کنید، مطمئنا این حالت گوشی هوآوی اسند G620S به کمک این افراد خواهد آمد.
جمعبندی
هوآوی اسند G620S نه طراحی هیجانبرانگیزی دارد و نه از مجموعهی سختافزاری پرچمدارگونه بهره میبرد؛ اما چیزی که سبب میشود کاربران به خرید این گوشی تشویق شوند، نمایشگر بزرگ 5 اینچی با کیفیت HD، پشتیبانی از شبکهی 4G و قیمت مناسب است. در نهایت باید گفت که هوآوی بهخوبی، ویژگیهای روز بازار تلفنهایهوشمند را در این محصول میانردهی خود آورده است تا کاربران زیادی را به خود جذب کند.