تبلیغات
موجود نیست
این محصول در انبار موجود نیست
تاریخ در دسترس بودن:
ویندوز 8.1 و 10 به همراه آموزش
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
ویندوز 10 ترکیبی از بهترین های ویندوز 7 و 8 است که به صورت پلتفرمی وسیع نسخه دسکتاپ و سرور و ... را پشتیبانی می کند. مایکروسافت در تاریخ ۸ مهر ۱۳۹۳ نسخه جایگزین ویندوز ۸٫۱ را با نام ویندوز ۱۰ رونمایی کرد. در ۷ مرداد ۱۳۹۴ نسخه نهایی آن منتشر شد. این نسخه کمبودهای رابط کاربری که در ویندوز ۸ معرفی شد را هدف گرفته است.
۱- منوی استارت جدید در ویندوز ۱۰ مایکروسافت بعد از بازخورد منفی از حذف منوی استارت در ویندوز ۸، تصمیم به انتشار بهروزرسانی جدیدی با نام ۸٫۱ کرد که در آن دکمه استارت بهجای خود بازگشت؛ ولی اکنون در ویندوز ۱۰ منوی استارت شاهد تغییراتی از قبیل بازشدن منو بهصورت سنتی با قابلیت پین کردن نرمافزارهایی مختلف حتی نرمافزارهایی که برای نسخه دسکتاپ طراحی نشدهاند میباشد.
۲- همهچیز در قالب پنجره به نظر میرسد مایکروسافت در نسخه آتی ویندوز امکان اجرای نرمافزارهایی که با رابط کاربری لمسی سازگار هستند را نیز به محیط دسکتاپ بیاورد. در کنار این ویژگی اضافه شدن یا به نوعی بازگشت دکمههای بستن و کوچک کردن در گوشه پنجرههای نرمافزارها میتوان اشاره کرد.
۳- چندین دسکتاپ یا همان صفحه کار در ویندوز ۱۰ امکان دارد صفحه اصلی کار شما در ویندوز بسیار شلوغ باشد و یا چندین نفر از یک سیستم استفاده نمایید و هر شخص خواهان قرار دادن نرمافزارهای دلخواه بر روی دسکتاپ باشد. در ویندوز ۱۰ امکان استفاده از چندین دسکتاپ و قابلیت سوئیچ بین آن ها فراهم گردیده است.
۴- جستجوی سریعتر مایکروسافت File Explorer ویندوز ۱۰ را به نوعی هوشمند ساخته است تا پوشه هایی که شما بیشتر به آنها سر میزنید را به خاطر سپرده تا در صورت جستجوی فایلی، پوشههای پربازدید را در رأس جستجو قرار دهد. با این کار احتمال سریعتر پیدا شدن فایل نیز افزایش مییابد.
۵- اضافه شدن دکمه کار با کلیک بر روی این دکمه ، میتوان بهسرعت بین نرمافزارها و دسکتاپهای متفاوت سوئیچ کرد.
۶- کلیدها و میانبرهای جدید یکی دیگر از ویژگیهای اضافهشده به ویندوز ۱۰ خط فرمان قابل برنامهریزی است که فرد میتواند با برنامهریزی آن بهصورت شخصی یک میانبر برای اجرای هر فرمانی استفاده نماید.
۷- File Explorer جدید در نسخه آتی ویندوز شاهد File Explorer جدید هستیم که بر روی آن دکمه خانه باقابلیت تعریف هر صفحهای اشاره کرد. همچنین دکمههایی بر روی آن بهمنظور سهولت در اشتراک گذاری فایلها و صفحات بدون نیاز به نرمافزار خاصی تعبیهشده است.
۸- قالببندی بهتر صفحه ویندوز جدید این امکان را میدهد که بهصورت همزمان از ۴ نرمافزار استفاده کنید و تمام آنها را بهصورت کامل مشاهده نمایید. در این طرح جدید، صفحه به یک مربع تقسیم میشود. ویندوز جدید همچنین نرمافزارهایی که بهطور پنهان در حال فعالیت میباشند را به کاربر اطلاع میدهد و حتی بهطور هوشمند پیشنهادهایی باکار در حال انجام کاربر برای استفاده از نرمافزارها و پر کردن فضای خالی صفحه ارائه میکند.
۹- تطبیق با رابط کاربری محیطی که در آنهم امکان استفاده از موس و کیبورد وجود دارد و هم صفحه لمسی. ویندوز جدید بهطور خودکار در شرایط وصل و استفاده از موس و کیبورد نرمافزارها و محیط را برای استفاده از آنها آماده میکند و در صورت استفاده از صفحه لمسی محیط را با این رابط کاربری تطبیق خواهد داد.
۱۰- یک فروشگاه برای همه در نسخه آتی یک استور یا فروشگاه برای دریافت نرمافزارها وجود دارد. با این ویژگی نرمافزارهای طراحیشده قابلیت اجرا بر روی گوشی و هم سیستمهای رومیزی را دارند.
۱۱- بروزرسانی خودکار برای کاربران خانگی مایکروسافت در ویندوز ۱۰ امکان غیر فعال کردن بروزرسانی خودکار را از کاربران گرفتهاست. این بند بخشی از تفاهمی است که کاربر هنگام نصب ویندوز ۱۰ باید با آن موافقت کند. نسخههای آزمایشی ویندوز ۱۰ ارائه شده توسط مایکروسافت، گزینهای برای غیرفعال کردن دانلود و نصب بروزرسانی خودکار نداشتند اما مشخص نبود که این امکان تنها در نسخه آزمایشی غیرفعال است یا در نسخهی نهایی نیز شاهد حذف این گزینه خواهیم بود. نسخههای آزمایشی ارائه شده توسط مایکروسافت، در گذشته نیز قوانین خاصی برای ارسال بازخورد خودکار و موارد مشابه داشتند و تشخیص این که حذف گزینهی غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار، همیشگی خواهد بود یا خیر، بسیار دشوار بود. ویندوز ۱۰ جدیدی که با شماره بیلد ۱۰۲۴۰ ارائه شده است به نظر نسخه نهایی ویندوز خواهد بود که شرکتهای سازنده بر روی گجتهای خود به صورت پیشفرض نصب خواهند کرد. این نسخه شامل تنظیمات نهایی و متن تفاهمنامه و سایر موارد نهایی شده است.
منوی استارت که منویی آشنا برای کاربران ویندوز بوده ، دوباره در ویندوز10 قرار داده شده است. ویندوز جدید این امکان را می دهد که به صورت هم زمان از 4 نرم افزار استفاده کرده و تمام آن ها را به صورت کامل مشاهده نمود. در این طرح جدید، صفحه به یک مربع تقسیم می شود. ویندوز جدید هم چنین نرم افزارهایی که به طور پنهان در حال فعالیت می باشند را به کاربر اطلاع می دهد و حتی به طور هوشمند پیشنهادهایی با کار در حال انجام کاربر برای استفاده از نرم افزارها و پر کردن فضای خالی صفحه ارائه می کند. بهترین امکان معرفی شده در ویندوز 10 را می توان به اینجا محیطی که در آن هم استفاده از موس و کیبورد وجود دارد و هم صفحه لمسی. ویندوز جدید به طور خودکار در شرایط وصل و استفاده از موس و کیبورد نرم افزارها و محیط را برای استفاده از آن ها آماده می کند و در صورت استفاده از صفحه لمسی محیط را با این رابط کاربری تطبیق خواهد داد. ایجاد دسکتاپ جداگانه در زمانی موثر خواهد بود که صفحه اصلی شما شلوغ باشد و یا چند نفر از سیستم استفاده کند. با سوئیچ کردن به راحتی می توان بین این دسکتاپ ها حرکت کرد.
ویندوز ۸.۱ که با بهبودهای موثری در عملکرد کلی ویندوز و رابط کاربری همراه است، قابلیت های چشمگیری را نیز برای کاربران ویندوز ۸ به همراه دارد. در این نسخه، بهبودهای بسیاری برای کاربران موس و کیبردی ویندوز و کسانی که بیشتر از محیط دسکتاپ برای انجام کارهای خود استفاده می کنند صورت گرفته است. بزرگترین تغییر در نسخه ۸.۱ مربوط به بازگشت نیمه کامل دکمه Start ویندوز و منوهای مربوط به آن با همان حال و هوای قدیمی است. ویندوز ۸ همواره قوی تر، ایمن تر، پرسرعت تر و دارای عملکرد بهتر مموری نسبت به ویندوز ۷ را دارا بوده است. اما باید توجه داشت که حرکت مایکروسافت به محیطی مبنی بر فضای لمسی، ضررهایی را در جذب کاربران قدیمی خود که با محیط دسکتاپ فعالیت می کردند را ایجاد کرده است. شاید بتوان گفت ویندوز ۸.۱ بیشترین تمرکز خود را در جذب این کاربران داشته و بهبودهای مناسبی را برای کاربران مدرنیزه خود نیز انجام داده است.
- پشتیبانی از صفحه نمایش های با رزولوشن بالا
- قابلیت های جدید در ویندوز 8.1 شامل بازگشت دکمه استارت
- اینترفیس جستجـوی جـدید و تغییرات در رابط کاربری و اپلیکیشن هایی چون Facebook و Flipboard و قابلیت های سفارشی سازی دیگر
- متحرک شدن بک گراندها و قرار دادن تصویر دلخواهتان برای لاک اسکرین
Windows 8.1 & 10 (Update 2016)
+ Office 2016