تبلیغات
جدید
این محصول در انبار موجود نیست
تاریخ در دسترس بودن:
گردویار آموزش مالتی مدیا کتیا Catia 5-6R2014
دریافت کننده :
* فیلدهای مورد نیاز
یا لغو
CATIA (کتیا) یکی از قوی ترین و محبوبترین نرم افزارهای مورد استفاده دانشجویان و مهندسین مکانیک است که بر پایه روش تحلیل المان محدود، به شما کمک میکند تا هرگونه طرح صنعتی که در ذهن دارید را به کمک آن، پیاده کرده و آنالیز و تحلیل نمایید. کتیا یکی از قویترین نرمافزارها در زمینه طراحی، مهندسی و ساخت با کمک کامپیوتر (CAD/CAM/CAE) است و برای کمک به مهندسین در فرآیند تحلیل و طراحی صنعتی ایجاد شده است.محیط کاری کتیا، یک محیط یکپارچه است که به کاربران کمک میکند تا ایدههای خود را به کمک آن سریعتر طراحی کرده، آنرا به صورت سه بعدی ببینند و بسازند.
از این نرم افزار می توان در مواردی چون طراحي قطعات، مونتاژ قطعات، طراحي سطوح، نقشه كشي، شبيه سازي، ورق كاري، طراحي سازه، قالب سازي، ماشين كاري، تهويه مطبوع، ايجاد روابط رياضي، برنامه نويسي، لوله كشي، انتشار نقشههاي ساخت، مديريت پروژهها، مشاركت مهندسين طراحي صنعتي در يك يا چند پروژه، طراحي كارخانه و مديريت كارخانجات استفاده گرد. امکانات و توانايي های این نرمافزار در ترسيم و تحليل در اكثر گرايشهاي فني مانند مكانيك، عمران، تأسيسات، برق صنعتي، الكترونيك قابل استفاده است. در این نرم افزار مراحل ايجاد ترسيم به شكل نمودار درختي قابل مشاهده و به هر مرحله ميتوان مراجعه كرد و تغييرات مورد نظر را به آن بخش اعمال نمود. توسط CATIA قادر خواهید بود تا یکپارچگی مناسب، کامل و قدرتمندی بین منابع انسانی، ابزارها، روش ها و منابع های طراحی، مهندسی و ساخت در یک فرآیند کامل را ایجاد کنید و این گونه شاهد نتایجی مانند کاهش زمان طراحی، کاهش خطا در طراحی، بهینه کردن طرح کاهش زمان تولید، افزایش کیفیت محصول و افزایش سود دهی باشید.
یکی از مهمترین قابلیت های این نرم افزار این است که به کاربر اجازه می دهد تا به راحتی پروژه خود را از یک محیط کاری به محیط کاری دیگر انتقال دهد. به عنوان مثال شما پس از این که در محیط Digitized Shape Editor از یک ابر نقاط اسکن تهیه کردید، می توانید به راحتی در محیط Genrative Shape Design و یا Free Style از آن Surface تهیه کنید (برای این که بتوانید مدل خود را از یک محیط به محیط دیگر انتقال دهید، ابتدا نیاز است که مدل خود را به صورتی ذخیره و یا Import کنید تا نرم افزارهای دیگر قابلیت خواندن این اطلاعات را داشته باشند و احتمال دارد در این انتقال مدل شما با data lost مواجه شود)
قابلیت های کلیدی نرم افزار CATIA
- دارای محیط های مدل سازی (Solid Model): این قسمت که در زیر مجموعه ماژول Mechanical Design قرار دارد برای مدل کردن قطعات توپر (Solid) و مجموعه مونتاژی و طراحی قالب و طراحی مدل های ورقکاری (Sheetmetal)، نقشه کشی صنعتی ،تلرانس گذاری و ... استفاده می شود.
- مدل سازی سطوح: این قسمت علاوه بر ساخت سطوح پیچیده قابلیت انجام مدل سازی روی ابر نقاط و فایل های حاصل از اسکن سه بعدی را نیز دارا است.
- محیط ماشین کاری: پس از ساخت مدل به کمک قابلیت های محیط ماشین کاری به راحتی می توان عملیات ماشین کاری مورد نیاز برای تهیه قطعه مدل شده از روی قطعه خام را تعریف کرده و هر مرحله از ماشین کاری را بصورت متحرک (انیمیشن) مشاهده کنید.
- محیط تحلیل المان محدود: به کمک قابلیت های این محیط می توانید قطعات و مدل های مونتاژی ساخته شده در این نرم افزار را تحلیل کرده و مواردی مانند تغییر شکل، توزیع تنش و ... را در آن ها بدست آورد.
- طراحی و تحلیل مکانیزم ها: به کمک این قابلیت از نرم افزار Catia می توانید پس از تعریف اتصالات بین اجزای مختلف مکانیزم، حرکت مکانیزم را مشاهده و آن را تحلیل کنید.
شرکت های بزرگی مانند Boeing -Volvo Trucks - Audi - Ford - Bosch - Toyota Motorsport - SNUGTOP - Nissan diesel motor - WIA - BMW - Koito Manufacturing - SERRA SOLDARURA -Intergral Poweratin - Ichikoh - Baldwin Filters - ETAS GMbH - IVM Automotive - Siemens - Stadler Rail Group - Evernham Motor - Comau - Asmo - DBM Reflex - SsangTong Motor - Bertrandt AG & ... در طراحی ها و فرآیند تولید محصول خود از کاتیا استفاده می کنند.
مدرس: محسن عرفانی
فصل اول: مقدمه
درس 1 - آشنایی با مدرس
درس 2 - نحوه شروع و کارکردن با نرم افزار
درس 3 - Catia Licence
درس 4 - شروع مدل سازی با نرم افزار
درس 5 - توضیح کامل محیط پارت (بخش اول)
درس 6 - توضیح کامل محیط پارت (بخش دوم)
درس 7 - توضیح کامل محیط اسکچ
فصل دوم: محیط اسکچ
درس 1 - مدل سازی هندسه ساده و قید ساده
درس 2 - حجم سازی مقدماتی
درس 3 - محیط Sketch
درس 4 - دستور Trim &Pad
درس 5 - ویرایش Sketch & Model
فصل سوم: محیط پارت
درس 1 - دستور Pad & Packet(بخش اول)
درس 2 - دستور Pad & Packet(بخش دوم)
درس 3 - تغییر واحد به حالت Inch
درس 4 - دستور Shaft
درس 5 - دستور Rib
درس 6 - دستور Slot
درس 7 - مدل سازی فنر
درس 8 - دستور User Pattern
درس 9 - دستور Solid Combine
درس 10 - دستور Stiffener
درس 11 - دستور Multisection
درس 12 - دستورMultisection(بخش دوم)
درس 13 - دستور Shell
درس 14 - دستور Boolean
فصل چهارم: مدل های متوسط و پیچیده
درس 1 - مدل سازی هندسی متوسط (بخش اول)
درس 2 - مدل سازی هندسی متوسط (بخش دوم)
درس 3 - انیمیشن در Sketch
درس 4 - مدل سازی شیر آب
درس 5 - مدل سازی فن ساده
درس 6 - مدل سازی بیضی و کره
درس 7 - دستور Thickness
درس 8 - آنالیز هندسه
درس 9 - دستور Scalling
درس 10 - مدل سازی هندسی متوسط (قسمت دوم بخش اول)
درس 11 - مدل سازی هندسی متوسط (قسمت دوم بخش دوم)
درس 12 - مدل سازی هندسی متوسط (قسمت دوم بخش سوم)
درس 13 - مدل سازی هندسی متوسط (قسمت دوم بخش چهارم)
درس 14 - مدل سازی هندسی متوسط (قسمت دوم بخش پنجم)
فصل پنجم: فرمول نویسی و بهینه سازی
درس 1 - فرمول نویسی
درس 2 - بهینه سازی
درس 3 - نتیجه گیری